dimecres, 1 de març del 2017

Olas 92 (1). Memòria de la Campanya.

Un lector anònim ens demanava que publiquéssim la memòria de la campanya Olas 92, i en aquest apunt i el següent, inserirem dos documents que entenem que donen bona resposta a la seva petició.

En primer lloc cal dir que en l’EspeleoSie 32 és publicà una síntesi de les campanyes a la Punta de Las Olas 1990-1993 del Colectivo Olas, que agermanava espeleòlegs catalans i madrilenys (SIE-SEII-Talpa). També podeu trobar aquest resum a l’Espeleobloc.

Aquestes activitats eren la continuació autoritzada de les campanyes pioneres de  l’Spéléo Club de Comminges del 1978 al 1983, que afortunadament han représ aquests darrers anys, novament amb la bona entesa que representa de nou la “cessió” de la zona.

Un cas sinò extraordinari, com a mínim singular, on esperit d’avançar en el coneixement del massís s’imposa a qualsevol altre interés de club, tot seguint l’aforisme ben conegut d’en Féliz Ruiz de Arcaute, “El vínculo no es nada; sólo la cadena cuenta.”.(d'altres fonts : El eslabón solo no vale nada, lo que importa es la cadena")

Avui inserim la memòria oficial tal com fou presentada a les autoritats (Administració del Parc i Federatives) i demà l’esbojarrat i disculpeu si en bona part impressentable diàri “in situ” de l’estada d’agost del 92.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.