divendres, 11 de novembre del 2016

Foto-carst comentades

L’eminent carstòleg francés Stephane Jaillet, autor de l’excel·lent  Le Barrois et son karst couvert, (tesi doctoral), investigador de l’EDYTERM de la Universitat de Savoie, i autor de nombrosos estudis, a part de la seva especialització en geomorfologia càrstica, topografia i representació 3D, acompanyament als estudis arqueològics, etc. desenvolupa una intensa tasca docent en geografia física i carst.

Dins de la vessant didàctica dedicada als espeleòlegs ha anat publicant una sèrie de "fotokarst del mes" en el que periòdicament ens presenta una imatge amb un breu comentari que ens permet comprendre visualment els detalls de diverses formes i mètodes.

En la confiança que gaudireu de les seves il·lustracions comentades, hem seleccionat una vintena que inserim a continuació, en una versió acolorida i ajustada al format de l’Espeleobloc tot respectant el seu contingut original,


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.