dimarts, 26 d’abril del 2016

Josep Herrerias, espeleofotògraf

Ens plau presentar una impressionant selecció d'imatges d'aquest brillant espeleofotògrat que periòdicament ens mostra les seves fotos en la pàgina http://jherrerias.blogspot.com.es/

Especialitzat en fotografiar les delicades cristal·litzacions, la indubtable qualitat de la seva obra traspua sensibilitat i ens invita a contemplar sense presa les orfebreries de la natura, tot justificant el nombre del seu blog "Sensacions".

Clicant sobre les imatges obtindreu una visió ampliada.
Agraïm al Josep la seva col·laboració al oferir-nos una selecció de les seves imatges i al Paco Miret li donen les gràcies per les seves gestions d'intermediari.

9 comentaris:

  1. Es un privilegi gaudir d'aquestes meravelles a través dels teus ulls i encara més poder veure't en acció en les sortides que hem fet junts.
    Juli i Montse

    ResponElimina
  2. Una maravella Josep. I un plaer poder-te ajudar a il·luminar.
    Teresa i Miquel

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a tots, espeleobloc, companys, espeleos, i als bons fotògrafs que m'han obert les portes. Com sempre dic, estan fetes amb el cap pero disparades amb el cor. Sensacions que vols portarte a casa per gaudir-les. Un plaer compartir-les. Que tingueu bones sensacions.

    ResponElimina
  4. Bravo,bravo,bravo, aquet chicot oh fa molt be, amb les seves lluminàries del "abre de Nadal" i les seves "espases làser", jugant amb els diafragmes, les velocitats, les sensibilitats i sobre tot la tècnica digital, dons si fos analògic, ja s'agues arruïnat.

    ResponElimina
  5. Un altre coseta, per a mi les sensacions mes bones sempre seran en primer lloc "el Nen al engronxador" (el Noi de la mare), i en segon lloc "les bessones", sempre sensa desmerèixer cap n una de les altres.
    Hi manca una que també m'agrada que es blave i per la posició que va ser captada, sembla una titola de pitufo.

    ResponElimina
  6. Lo gracioso es que las fotos apenas dan una idea de como lo vive.
    Enhorabuena Josep

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.