dilluns, 4 d’abril del 2016

De nou a l'Avenc del Llest (Obac)

El passat 17 de març, després de diverses altes i baixes d’última hora del grupet dels dijous, ens vam trobar per esmorzar els companys Manel Cano, José Hidalgo, Jaume Julià, Antoni Robert, Antoni Torra i Dolors Boter.

L’objectiu era anar a l’avenc del Llest per portar-hi un company que va ser baixa d’última hora i per tant durant l’esmorzar es va discutir la possibilitat de canviar d’objectiu, però l’Antoni Torra anava preparat per filmar, el Jose ja portava el flash gros per poder fotografiar la sala, un altre no recordava si havia pujat a la Sardi feia molts anys, ….  al final es decideix mantenir la sortida tal i com estava programat.
El Llest és una d’aquelles cavitats que gairebé tots la vam fer quan ens varem iniciar a l’espeleologia i després l’hem anat re visitant periòdicament. La vegada anterior (maig del 2015) ja vam canviar la corda que dóna accés a la via Sardi ja que la que hi havia tenia una flor considerable. Vam poder veure que es manté en bon estat. 



Vídeo
L'Antoni Torra va realitzar el seu primer vídeo en aquesta visita, que en versió reduïda inserim en aquest apunt.


Notes anteriors en l'Espeleobloc

Dolors Boter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.