divendres, 27 de novembre del 2015

Tête Sauvage – La Verna

Aquesta travessia, probablement la més popular del sistema subterrani de la Piedra de San Martín, reuneix molts atractius, gaudir d'un excepcional recorregut de singular història espeleològica, prop de 9 kilòmetres de longitud, mes de 800 metres de desnivell, varietat espectacular de grans sales i galeries, trams aquàtics, i sortida per un túnel que estalvia el retorn ascendent i l’esforç de remuntar els 400m de pous de la Tête.

Avui li dediquem aquest apunt per incloure un recent vídeo de jositoysusrios (nov.2015) i aprofitem per afegir algunes imatges de les enormes sales fotografiades per Josu Granja i contribuir a la difusió de les correccions topogràfiques sobre la topo de la Tête Sauvage de l’ARSIP, gràcies a les precisions de Mario Gibert dels companys espeleòlegs aragonesos i al dibuix i difusió de Diego Dulanto amb el seu excel·lent blog Descendedor (maig 2011).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.