dijous, 4 de juny del 2015

1a Convenció Internacional d'Espeleologia. Documents.

Continuant amb el recolzament amb aquesta convenció, avui iniciem una sèrie d’apunts per contribuir a documentar-la. D’entrada el nostre agraïment als organitzadors, ponents i assistents, especialment al President de la FCE Hilari Moreno que en la pròpia convenció ens lliura un exemplar de les actes per tal que les féssim publiques, també per en Víctor Ferrer que ens ha enviat diversos materials i una complerta versió en pdf.

Conseqüents amb la reserva de drets de reproducció que figura en el llibre d’actes, i sense cap altre interès que contribuir a la seva difusió, hem demanat individualment als diferents autors en les seves respectives llengües, el consentiment per escrit per tal d’inserir en l’Espeleobloc el contingut de les seves ponències publicades i alhora d’altres materials complementaris que consideressin adients. En els propers dies anirem dedicant els corresponents posts als treballs dels que ja hem anat rebent la necessària autorització.

Inauguració Convenció Internacional Espeleologia


Convenció Internacional Espeleologia. Resum.


Enllaços recomanables
Federació Catalana d'Espeleologia http://www.espeleologia.cat/
Espeleovictor http://espeleovictor.blogspot.com.es/ (descàrrega de les actes en pdf)

Notes anteriors a l'Espeleobloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.