divendres, 23 de gener del 2015

L'avenc de l'Arlà (2)

...segueix de l'apunt d'ahir...
La primera instal·lació és en un pi i baixem pel tronc de la figuera que neix dins de l’avenc. Es podria baixar fins a la sala sense cordes, tot i que recomanem posar una per mes seguretat i evitar relliscades
A la part mes baixa de la sala, hi ha un pas estret per sota d’un bloc i d’allà comencem a davallar els pous.
La successió de pous es molt interessant, amb colades i amb les parets força concrecionades.
Els últims trams de pous, son mes estrets, però menys del que sembla a primera vista i si anem buscant la part mes ample, sortint-nos de la vertical,  no presenta gaires dificultats.


Al fons de la diàclasi, fen una mica de remuntada i desgrimpada, arribem a una saleta mes ample amb una colada blanca i amb un pessebre a la paret, i deixalles  que traurem en una propera visita.
Hem millorat algunes de les instal·lacions i hem fet neteja de cordes velles, papers i  plàstics, tot i que encara queda feina.
Entre la segona i tercera visita, algú ha netejat la boca, però desconeixem de quin grup son.


Text: Juli Serrano i Montse Roca
Fotos:  Joaquima Bote, Montse Amorós i Juli Serrano

1 comentari:

  1. Comentari rebut de la Montserrat Mañosa (via Josep Pastor)
    13-09-2014: El Jordi i jo hi vam anar, però no vam passar de la cota -14m (el Jordi tenia una indigestió del dinar del dia abans), aquí vam treure un petate ple d'escombraries noves i modernes (les modernes eren al voltant de la boca).
    8-11-2014: Hi tornem per acabar de baixar els pous que ens faltàven. Aquesta vegada em vaig emportar un sac d'aquests de terra d'adob, el vam treure ple fins a la meitat.
    Segurament es van quedar algunes deixalles a mig camí, una que sí és segura, és una pila de petaca que va caure per una escletxa i que no vaig poder arreplegar.
    Aquesta no és l'única neteja que hem fet, últimament ja ens emportem una bossa per recollir les deixalles que ens trobem i treure-les.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.