dimarts, 28 d’octubre del 2014

XXV Jornades de la SEDECK Cantàbria 2014 (1)

Avui iniciem una crònica extensa, que té pretensions d’explicar la darrera trobada d’aquestes jornades, peró d’entrada, i com a resum des d’un punt de vista evidentment personal, considero que ha estat un encontre menor, tant des del punt de vista organitzatiu com de participació, i sorprenentment quan la temàtica i el lloc eren de gran atractiu per a un públic interessat en el desenvolupament dels grans sistemes subterranis.

En cap moment voldria que es considerés com un menyspreu a l’esforç desinteressat dels organitzadors, que valoro en la seva excel•lent dimensió de difusió de la informació i atenció personal, però no puc evitar que de la comparació amb els darrers encontres la valoració global hagi rebaixat la seva qualificació (recepció improvisada/anul•lada, senyalització invisible, projeccions successivament aturades per deficiències tecnològiques, visites descontrolades, etc.).

Cercar l’equilibri just entre un entorn formal mes estimat pels estudiosos i un ambient mes improvisat millor acceptat pels exploradors és un objectiu complicat d’assolir, i alhora també és cert que en aquests temps de restriccions cal reconèixer la valentia dels organitzadors als que els agraïm l’esforç esmerçat.

Divendres 26.09.2014 20.00
Recepció en la Fundación Orense

Segons l'organització és van inscriure uns 80 participants, d'entre ells set érem dels habituals d'Espeleodijous i un bon grup de companys de Mataró que hi treballen al sector.

Dissabte 27.09.2014 a les 09.00
Recollida de la documentació.

Dissabte 27.09.2014 a les 09:30
Benvinguda i presentació de les jornades


Dissabte 27  10:00
Encuadre  geològico y geomorfológico de la Zona
Patricio Martínez Cedrún
Publicat a Butlletí de la SEDECK núm 10 Setembre 2014

...segueix en l'apunt de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.