divendres, 15 d’agost del 2014

Revisitant l’avenc de Pratdip

Hi ha cavitats per les que tenim un apreci singular, i és fan especialment atractives per una sortida estival; aproximació fàcil, racons esplèndids... de manera que quan algún company no l’ha coneix, enseguida trobem una nova data per repetir la visita. El passat dijous 07.08.2014 ens aplegarem una bona colla d’Espeleodijous, tot i que segons objectius podriem diferenciar:

"Exploradors de l'avenc" Joan L. Alemany “Jalo”, Joaquima Bote, Dolors Boter, Pere Castells, 
Floren Fadrique, Laura Ferrer, Úrsula Garrido, Teresa Hernàndez, José Hidalgo, Jaume Julià, Víctor López, Miquel Nebot, Jordi Perera, Toni Robert, Enrique Rodriguez, Antoni Torra, Josep Ml. Victòria “Víctor”, i Juanma Viglerio (Total 18)

"Aviadors" Practiques d'Aeromodelisme amb "Dron" Jordi Castells, Ana Lopez, Josep Ml. López
 (Total 3)

 "Explorador de la cova d'en Blai" Pere Cantons, Josep Pastor i Martí Pastor.

Com que en diverses ocasions us hem presentat imatges d'aquesta cavitat, avui farem una selecció més estricta de l'habitual, ja que tenim molt més material del que considerem prudent inserir.
Aprofitant les instal·lacions comunitaries de Pratdip: un bon bany,  apat de paella i fideua, i propostes per la propera sortida.
Apunts anteriors a l'Espeleobloc: 

...segueix amb l'apunt de demà...

1 comentari:

  1. Pel que es veu en alguna foto encara hi ha bruticia de carbur, cal pregar a tothom que visiti la cavitat que faci l'esforç d'endur-se una mica de deixalles a l'exterior. La cavitat s'ho mereix.
    Gracies.
    Joan Valls

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.