dimarts, 10 de juny de 2014

Cavorca de Falgars (1)

El dijous 29.05.2014 vam anar a la Cavorca de Falgars ( la Vall d’en Bas) amb el triple objectiu habitual: visita, fotografia i observacions faunístiques. En el grup d’aquesta ocasió hi participaren nou companys/es: Dolors Boter, Pere Cantons, José Hidalgo, Jaume Julià, Josep Pastor, Jordi Perera, Toni Robert, Antoni Torra i “Víctor”.
Prop de la Freixedella deixem els vehicles, ja que cal continuar pel camí de la Coromina que es troba barrat per un cadenat. Proseguim a peu per un agradable camí pel que gaudim d’una visió del conjunt acinglerat de la serra dels Llancers que culminen en el Puigsacalm (1.515m). Anem seguint la pista que va fent llaçades  pels baixants dels cingles de Rocafeliu tot dominant la Vall d’en Bas i Bracons. La seqüència estratigràfica d’aquests rocams gressosos son prou didàctiques i pels interessats inserim la revista Quera on trobareu informació geològica de detall.


El camí d'accés
La prioritat és per les besties que van a peu
Un reompliment ben original
La boca és situa al mateix marge dret de la carretera.
La publicació del GEB

Flora i fauna


... segueix en l'apunt de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.