diumenge, 12 de gener del 2014

Serres de Cardó i del Boix - 6

...continuació de l'apunt d'ahir...

Avenc de l’Esmenador i del Tossal del Jonc
Aquest avenc és el que ens ha costat mes de trobar, perquè les coordenades disponibles eren bastant allunyades de la situació correcta i a més el fort vent que feia aquell dia ens va dificultar força la localització.
Si mentre anem per la pista parem al molí CLL 32 i ens fixem be mirant a la dreta del Tossal del Jonc i al davant nostre, a mitja alçada per sota un bosquet, veurem una taca blanca que és una mena de fusta gran que impedeix l’entrada a l’avenc del  Tossal del Jonc
Per arribar-hi el millor és aparcar a l’últim molí i anar direcció fins a dalt del Tossal del Jonc. Continuem carenant fins que comença la baixada i llavors estem alerta de trobar el pal amb el senyal blanc i negre.
Des del cotxe fins a la boca hi han 460 m. aprox. de recorregut.
Cooordenades correctes  ED50 X   306328  Y  4531219  Alt. 280 m..
S’ha de preveure portar una corda extra d’uns 15 m. per instal.lar a uns petits pins que hi ha a prop ja que no vam trobar cap spit a la capçalera. Els spits que veiem ja son a 1.5 m. dins de l’entrada, ja abocats totalment al pou de 30 m. que és aeri total, i que cap a la meitat de la baixada, es fa mes estret.

Imatges i text: Juli Serrano i Montse Roca
...segueix en l'apunt de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.