divendres, 15 de novembre del 2013

Trepant percutor amb bateries adaptades.


Responent al lector que ens demana que li recomanem un taladre per espeleo, lleuger, de baix cost i capacitat suficient... recuperem un vídeo realitzat per un escalador per augmentar l'autonomia del trepant percutor EINHELL Sds BT-HD 14,4 Li, que es pot aconseguir per un preu raonable.  El “bricolatge” consisteix en connectar-li una bateria externa. Amb aquesta adaptació s’aconsegueix un “martell-automàtic” similar al UNEO, però més fàcilment adaptable per l’exploració espeleològica i que també es pot encabir en un pot estanc habitual.


5 comentaris:

  1. Cal tenir en compte que les Lipo que utilitzen en aquest cas, s'han de carregar amb molta cura i evitar que es mullin, doncs poden incendiar-se fàcilment.

    ResponElimina
  2. M'han comentat en una ferreteria on-line que està descatalogat aquest martell percutor. Coneixeu algun model alternatiu?

    ResponElimina
  3. Txus se acaba de comprar este modelo o casi idéntico y aunque sólo he hecho un par de agujeros con él me da la sensación de que es inferior al UNEO antiguo que tengo. El Einhell da menos revoluciones y le costaba entrar, claro que para que la prueba fuera concluyente debía haber probado los dos a la vez y en la misma roca.
    Josu

    ResponElimina
  4. La casa EINHELL ja no la posa en els seus catalegs. Algú sap on es pot aconseguir bateries de recanvi....?

    Floren.

    ResponElimina
  5. Floren: potser no cal una de recanvi, amb el sistema d'una bateria externa. Només cal saber el model de la bateria, la tensió i els ampers-hora.
    Lluís

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.