divendres, 4 d’octubre del 2013

Abjasia, atrapats sota terra.

El mediàtic Jesus Calleja, aventurer conductor del programa televisió Desafio Extremo (Cuatro) ha organitzat amb la complicitat entre d’altres de l’expert espeleòleg Sergio Garcia Dils i membres del Cavex Tream una experiència de filmació i recol·lecció de fauna a la cavitat més fonda del mon. Les desfavorables condicions meteorològiques van bloquejar l’equip als -1.600m i els aconsellaren retornar a superfície.

Aquesta “aventura” ha estat seguida àmpliament pels medis de comunicació i especialment per la pròpia cadena televisiva, que amb grans dosis de dramatisme ha culminat amb el darrer episodi de la sèrie Desafio Extremo que inserim en aquest article.


Vídeo: "Abjasia, atrapados bajo tierra". TV Cuatro 1h 13minuts.


No hi ha dubte, que es tracta d'una exploració complexa i d'alta dificultat, el problema d'aquests programes entreteniment / espectacle es que els hi cal una forta dosi d'esglai per mantenir als espectadors atents als missatges dels patrocinadors i d'aqui només hi ha un pas a exagerar el risc. Si permeteu un joc de paraules sovint "tenen més contes que Calleja".


2 comentaris:

  1. No se habla ni de los ukanianos que han trabajado duramente también en la cavidad y se pone en segundo plano a Provalov siendo uno de los verdaderos líderes y exploradores.

    ResponElimina
  2. Los bichos que encuentran a 1500 m de profundidad de una sima que se situa a més de 2000m de altitud no son tan profundos, verdad. ¿Todo es publicidad ?

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.