dilluns, 29 de juliol del 2013

Geoformes en els gresos de Jaizkibel (1)


Els amics de la Societat de Ciencias Aranzadi realitzen una fecunda tasca d’investigació sobre els processos de carstificació i la biologia subterrània d’arreu. Els hi donem les gracies pel seu treball tant interessant, sempre amb un esperit d'alta divulgació i amb aportacions terminològiques i metodològiques força aclaridores, i especialment, pel seu esforç de publicar els resultats de manera que puguem fruir-ne lliurement, també des de l’Espeleobloc.

D’entre la nombrosa obra hem seleccionat la molt complerta síntesi sobre les geoformes de Jaizkibel publicada originalment en powerpoint pels membres del Laboratorio de Bioespeleologia: Carlos Galán, José Manuel Rivas, Robert Ionescu & Marian Nieto.

Inserim la seva presentació de 82 pàgines, desglossada en dos articles, i en un format d'imatge ampliable, per qui li calqui una mida més fàcilment llegible.



...seguirà en el post de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.