dimecres, 19 de juny del 2013

Footleg, espeleofòtograf

Paul Fretwell conegut amb el nom de footleg és un excel·lent fotògraf anglès del que ja hem publicat algunes imatges en posts anteriors.  


També sabem del seu treball com a programador, autor de Cave Converter que permet la transformació de dades entre Survex, Toporobot i DXF

Avui volem mostrar-vos en format YouTube una molt interessant presentació d’imatges, en origen en alta resolució, amb la que participà en el concurs del Congrés Internacional d’Espeleologia del 2009 a  Kerville/Texas. 

Traslladem les paraules de Paul: “representa molts anys de treball prenent fotografies subterrànies, compondre música i l'elaboració de la seqüència final. Per desgràcia, aquests factors no es van valorat molt positivament pels jutges de la competició que van veure l'obra acabada sense donar crèdit a l'esforç posat en la producció... vaig pensar que era hora que publicar-ho a Internet ja que pràcticament ningú al Congrés ho va veure, ja que no va ser triat per a ser mostrat en l’exhibició de fotografia, cinema i AV “
“Espero fer més presentacions, ja que en aquests darrers anys he pres suficients fotos de nou per crear com a mínim uns altres 4 minuts d’imatges!”



Podeu trobar més imatges d’en Paul Fretwell en les següents pàgines web:



Enhorabona per aquesta obra tan interessant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.