diumenge, 28 d’abril del 2013

Natura i al límit

Amb aquest mateix nom podeu trobar a la web un blog, que ara sembla aturat, en el que uns singulars “exploradors” anaven presentant els seus molt particulars i festius vídeos, entre els que destaquen les incursions a coves, que ben cert, ni ells mateixos s’ho prenen gaire seriosament.



“Som un grup d’amics de Pedreguer (Marina Alta) que ens agrada l’aventura i les activitats a l’aire lliure. Ja que som estudiants (Ingenieria, Activitat Física i l’Esport, Història, Cuina, Mecànica…) aprofitem les vacances per fer allò que més ens agrada als llocs que més ens agraden.
L’objectiu que perseguim amb aquestes gravacions no es obtindre ningun tipus de benefici, sinó mostrar als nostres seguidors les activitats que realitzem, els llocs de gran bellesa (que potser desconeguin) que visitem, augmentar els coneixements sobre aquestos llocs (dades, curiositats, història…) i fomentar la pràctica de l’activitat física i el respecte per la natura.
El equip de Natura i al Límit està compost per:
Toni Mengual. Juan José Martín.  Jordi Pons. Jorge Leon. Guillem Fornés. Víctor Ortega. Javier Gilabert. Joan Puigcerver. Blai Server. Juan Gilabert. Mihai Mitoi. Jaume Crespo.”






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.