dimarts, 29 de gener del 2013

50è aniversari del GEB ( i 3)

Notes anteriors:
Tal com havíem anunciat, el passat dissabte 19 de gener vam celebrar el 50è aniversari del GEB en el seu local del Cor de Marina badaloní. Per nosaltres va ser una commemoració molt sentida, no en và, hem tingut múltiples ocasions al llarg d’aquests anys de participar en diverses activitats conjuntes, Boumort, Serradell, Guara, Escuain, etc. en les que no tan sols hem compartit descobertes, exploracions i treballs, sinó que sobre tot, hem tingut la fortuna de conèixer i apreciar a uns extraordinaris amics.
Ens felicitem per les fructíferes etapes vençudes i especialment pel bon moment actual en el que els reptes d’aprofundir en el fantàstic mon subterrani d’Escuaín i la renovada empenta per desvetllar les incògnites espeleosub del país, consoliden un grup capdavanter, potent i il·lusionat, al que li desitgem els millors èxits possibles.

Obrí l’acte el President del Cor de Marina, Robert Blanch, que donà la benvinguda als assistents.
Robert Blanch
Seguidament el President de la Federació Catalana d’Espeleologia, en Hilari Moreno lliurà un trofeu commemoratiu al President del GEB Brauli Torres.
En Ramón Canela, amb la seva particular i acida bonhonomia, desgranà algunes de les etapes històriques viscudes pel grup amb l’acompanyament de grabacions en vídeo.
Ramón Canela

L’Enric Porcel, continuant amb la seva fecunda contribució al Catàleg Espeleològic de Catalunya, ens presentà, juntament amb el company de la SIE Joan Carles Juderias (Mora) els treballs d’exploració i topografia que han fet a les Baumes d’en Borraser.
Seguiren amb la presentació del recents treballs d’espeleosub, on Ferran Marqués i Joel Borrazas ens presentaren l’estat actual del Forat de l’Or, la Font Mentidora, etc.
Ferran Marqués
Joel Borrazas

http://espeleobloc.blogspot.com.es/2013/01/font-mentidora-45-i-6-doctubre-2012.html



Finalment en Brauli Torres il·lustrà les exploracions del 2012 a Escuain amb la connexió del C-13 al conjunt del Sistema Badalona que ja supera els 30 kilòmetres de recorregut.
Brauli Torres


http://espeleobloc.blogspot.com.es/2012/10/campanya-escuain-2012.html

Enhorabona i endavant...a pels propers 50 anys!


PD: El company Jordi Yherla ens comunica que l'esplèndid reportatge sobre el Forat de l'Or és presentarà a Tremp el proper dia 23.02.2013 a les 18h.. Aquest vídeo i la xerrada que el complementa l'ofereixen als clubs i entitats interessades...i no cal dir-ho a qualssevol que el vulgui esponsoritzar!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.