dijous, 11 d’octubre del 2012

V Seminari d'Espeleologia Subaquàtica (Sidemount i Scooters)(2)

El passat dissabte 6 d'Octubre es va dur a terme el V Seminari d'Espeleologia Subaquàtica organitzat per la Vocalia d'Espeleologia Subaquàtica de la Federació Catalana d'Espeleologia i amb la col.laboració de Freatic.com i XDEEP.
El seminari estava dedicat al busseig amb equips sidemount (ampolles laterals) i als scooters (vehicles de propulsió subaquàtica). L'èxit de convocatòria va ser notable doncs en les primeres hores des de que es va anunciar el seminari, es van esgotar les places, i s'ha hagut de programar un segon seminari per la gent que no va poder inscriure's a temps, senyal que la temàtica escollida es d'interès per la comunitat de bussejadors tècnics.
El seminari com en les anteriors ocasions es va impartir a les instal.lacions el Consell Català de l'Esport a Esplugues de Llobregat, pel matí s'efectuaren les presentacions teòriques en aula, en primer lloc dels scooters, centrant l'exposició sobre els aspectes mecànics dels diferents models disponibles (Gavin 35ah, Submerge UV26, Suex XK1, Suex XJoy14, Suex XJoy7) i després es va entrar en els equips de sidemount, amb una introducció històrica al sistema sidemount, centrant-se després en les diferents configuracions actuals i on els assistents van poder veure els equips Stealth 2.0 de Xdeep, Diamond,Nomad i Dragon. 
Per acabar es va procedir a sortejar entre els assistents un equip sidemount complet Stealth 2.0 de Xdeep, valorat en 490 euros, cedit pels col.laboradors Freatic.com i XDEEP.

Desprès de la pausa per dinar, per la tarda es passà a les demostracions practiques a la piscina, on els participants pogueren provar tots els equips.
Text: Josep Guarro
Fotos: Virginia Soria i Xavi Labad

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.