divendres, 12 d’octubre del 2012

Topo automàtica


Els investigadors del MIT Massachusetts Institute of Technology que treballen programant robots, han desenvolupat un sistema de sensors portàtils que automàticament crea un mapa digital de l'itinerari que recorre l’usuari. Aquest prototip inicial ha estat concebut com una eina per ajudar als serveis d’emergència.

L'escenari operacional previst era una situació perillosa on  es tracta d’entrar i explorar un ambient ", diu Maurice Fallon, científic de recerca en Ciències de la Computació del MIT i el Laboratori d'Intel·ligència Artificial "L'enfocament actual seria resumir textualment el que havíem vist després -Vaig entrar a l'habitació de l'esquerra, vaig veure això, em vaig anar a l'habitació del costat- , i així successivament. Volem intentar automatitzar això ".
Potser somiem, però comprendreu que una adaptació per l’espeleologia no tant sols sembla possible, sinó que representaria un avanç determinant per facilitar una nova era en l’aixecament de mapes del nostre estimat món subterrani.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.