dilluns, 29 d’octubre del 2012

Avenc del Gravat II

Fou el 25.10.2012 quan vuit companys del grup del dijous (Dolors Boter, Jordi Comas, José Hidalgo, Jaume Julià, Toni Torra, Jordi Trujillo, Mercé Vera i Manel Vizuete) anàrem a l’avenc del Gravat II (Begues), que ja havíem localitzat dues setmanes abans.

- podeu veure el post anterior a: http://espeleobloc.blogspot.com.es/2012/10/avenc-de-les-valls.html -

Calgué, netejar la boca, instal·lar ancoratges (multimonti), desobstruir i extreure una gran quantitat de blocs que obturaven el pou. 

Finalment després unes hores de treball restà lliure l’accés, això si, el pas obert implica superar una estretor de només 30 centímetres; evidentment aquest pas fou suficientment selectiu com perquè una bona part de l’equip renuncies al descens.   

Caldrà que disculpeu les possibles omissions, fins i tot errades en l’autoria de les fotos incloses en aquest post i captades per l’Hidalgo i/o Trujillo. És complicat de precisar quant tot dos fan les fotos amb la mateixa cambra..

2 comentaris:

  1. molt bona feina. Quant de temps deuria fer que no
    s hi ficava al Gravat 2 o de la Moritz. Increible i el de les Valls fa un any hi vaig ser, quin reconet més maco. Enhorabona per la desobstrucció.

    j.tornamorell

    ResponElimina
  2. m encanten aquest foradets amb poca fondaria. son els grans oblidats, que maco es retrobarlos amb l'ajut dels llibrets d'en Borras, es una experiència inigualable...
    j.tornamorell

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.