dimarts, 13 de març del 2012

13 Saló de la Immersió i Freatic Sports


La Fira de Cornellà ens presenta la 13 edició d’aquest saló especialitzat on ens mostren les darreres novetats en materials, formació, publicacions, etc. tot facilitant contactes entre fabricants, distribuïdors, venedors i compradors, tots apassionats pel mon de la immersió.  


Enguany ens cal destacar una nova presencia dedicada a l’espeleologia subaquàtica de la mà de la recentment creada Freatic Sports S.L., capitanejada pels amics Josep Guarro i Hilari Moreno, que molt amablement ens ofereixen una invitació gratuïta que trobareu, per imprimir-vos-la, al final d’aquest post.

Tot seguit inserim la nota que hem rebut d’aquests companys:

Apreciats amics i companys,

Ens plau dirigir-nos a vosaltres per comunicar-vos que l'Hilari Moreno i en Josep Guarro ens hem associat per tirar endavant un nou projecte empresarial.

Freatic va néixer el Gener de 2009 per oferir formació de qualitat en l'àmbit de l'espeleologia subaquàtica i del busseig tècnic. Amb el pas del temps també hem vist necessari poder oferir material i equipament de qualitat per a aquelles persones que com nosaltres, busquen els millors productes per portar a terme les seves activitats amb les millors garanties, és per això que l'Octubre de 2011, de la mà de l'Hilari Moreno i Josep Guarro, decidim fundar Freatic Sports SL.

Ara ha arribat finalment el moment de donar-nos a conèixer, és per això que ens plau invitar-vos a què ens visiteu al proper Saló de la Immersió de la Fira de Cornellà, que tindrà lloc els propers 16, 17 i 18 de Març (divendres, dissabte, i diumenge), on us atendrem molt gustosament al nostre stand núm. E-2-3 On podreu veure algunes interessants novetats, com el nou frontal Scurion Dive, i altres interessants productes de busseig tècnic com els scooters XK1 de Suex entre d'altres. Us adjuntem una entrada que podeu imprimir tantes vegades com vulgueu i passar-la als vostres companys i amics.

També us informem que ja hem posat en marxa la nostra nova web:

Es tracta d'una botiga on-line des d'on podeu veure i comprar els productes que comercialitzem, en una primera fase son productes de les activitats de busseig tècnic, espeleosub i espeleologia, i més endavant també incorporarem altres productes, de descens de canyons, escalada, alpinisme i esquí de muntanya.

Us esperem!
Hilari Moreno i Josep Guarro
Freatic Sports SL

Conferencia

Durant la cel.lebració del XIII Saló de la Immersió de la Fira de Cornellà, dins de les Jornades Tècniques, Freatic impartirà dues xerrades sobre sccoters subaquàtics i la seva aplicació al espeleobusseig i busseig tècnic.

Durant la xerrada es farà un repàs a l'evolució que han sofert aquests equips en els darrers anys, i es comentaran aspectes tècnics sobre els diferents dissenys i la seva aplicació pràctica. També s'anunciara un proper seminari tècnic sobre aquests equips. Durant la xerrada es podran veure diferents scooters, com els Gavin 35Ah, Gavin 18Ah, Silent UV-26, Suex XK1. La xerrada serà impartida per Josep Guarro i Hilari Moreno de Freatic.

Es faran dues sessions repetides, Divendres 16 de 13:40h a 14:30h i Diumenge 18 de 14:40h a 15:30h


Web de freatic




Invitació



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.