dimarts, 17 de gener del 2012

Espeleo Diversitat 2012


Els espeleòlegs suïssos ens inviten a participar en l’EuroSpeleo Fòrum 2012 i alhora 2n Simposi EuroSpeleo de Protecció i 13è Congrés Nacional d'Espeleologia que és celebrarà del 29 de setembre a l'1 octubre 2012 a la localitat suïssa de Muotathal, en un massís càrstic a 60 km al sud de Zuric, al costat de la Hölloch, la cavitat més gran de Suïssa.


 Aquesta trobada impulsa la fórmula de "Diversitat Espeleològica" perquè no hi ha una "espeleologia" o un "espeleòleg", sinó una varietat d'àrees i punts d'interès tant en la recerca com en l'exploració de cavitats,  possibilitant la representació de totes les àrees de l'espeleologia, serà una plataforma per a l'intercanvi mutu entre els espeleòlegs de tot Europa i més enllà.

Hi haurà interessants sessions tant d’espeleologia científica com d’exploració subterrània a Suïssa i a tot Europa; tècnica, tecnologia de la informació, projeccions en 3D, i per descomptat visites de cavitats, i molt més. No ens ho podem perdre!

A continuació trobareu la segona circular, en la versió francesa:



Cal inscriure com més aviat millor a http://www.speleodiversity.ch/ per gaudir de tarifes preferencials fins el 31 de gener de 2012.

Adreces de correu electrònic:
EuroSpeleo Protection Symposium : protection@eurospeleo.org
FSE Réunions/Meetings : contact@eurospeleo.org

Podeu descarregar-vos aquesta 2a Circular (en anglès) a : www.speleodiversity.ch/images/NHK_2012_2._Zirkular_en.pdf


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.