dissabte, 12 de novembre de 2011

Mostrant maniobres de cordes


Al YouTube trobareu un canal sota el nom de JorgeCristinaSofia, on un èmul de MacGiver ens mostra, sovint en un rocodrom domèstic, diversos vídeos de maniobres amb cordes i diverses solucions de “fortuna” per resoldre situacions d’emergència.

Ës un objectiu encomiable, gens fàcil de reixir, però us recomano que si us interessa la tècnica, la visiteu periòdicament, sempre hi trobareu alguna idea, o si no més, passareu una estona divertida. Entre la gran quantitat de vídeos que ha penjat, tot seguit insereix-ho cinc de les seves produccions que crec que us poden interessar.

Nus per descens per corda tensada
Nus tensor per tirolinesNus Bachman per ascens sense bloquejadors mecànics
Ascens i pas de fraccionamentPlegat de corda
Gràcies per compartir les teves sol·lucions.
Veieu el seu canal de YouTube en aquest enllaç:


3 comentaris:

 1. Té un rocòdrom al menjador, és un crack...

  ResponElimina
 2. Yo diria que el mentjador es el lloc on se sol fer els apats Sembla mes aviat o el despatx o el estudi El anterior comentari en te un to despectiu per aquest fet y yo li contestaria FESTO MIRAR
  Captain Garfio

  ResponElimina
 3. Ojeando artículos antiguos.. me he llevado una grata sorpresa.

  Ante todo, ¡Gracias amigos! por insertar en esta increíble pagina dedicada al mundo subterráneo un aporte de mi humilde creación que tal y como se menciona la podéis visitar en mi canal de youtube y en mi blog de Barrabes.
  Y por cierto no es el comedor lo que se ve habitualmente en los videos sino tal y como apunta Captain Garfio un estudio donde poder disfrutar la familia.
  Saludos.

  ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.