dimarts, 22 de novembre del 2011

Coves. Paisatges sense llum.


El Museu d'Història Natural de Viena presenta fins a l'estiu del 2012 una  exposició amb el títol “Höhlen – landschaften ohr licht”


L’audiovisual que l’acompanya i que avui us presentem, mostra imatges de la diversitat de les coves: pous, galeries, sales, aigua, fauna, glaç, espeleotemes i concrecions, els cristalls gegants de guix a Naica, etc. La selecció de fotos, d’experts espeleo-fotografs provenen de tot el món i amb un enfocament especial de les coves d'Àustria.




Editors: Lukas Pla i Golebiowski Reinhard
Producció: Kurt Kracher
Fotografies: Darko Baksc, Bunnell Dave, Fritz Geissler, Klampfer Alexander, Kracher Kurt, Stephan Lang, moment Hischam, Andreas Neumann, el Pla de Lukas, Robert Seebach, Robbie Shone, Spötl Christoph, Thaler Heiner, La Venda d'equip, Guillermo Ralph, Max Wisshak

Aquesta presentació ha estat guardonada en el Saló Multimèdia de la recent convenció de la National Speleological Society 2011.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.