dimecres, 19 d’octubre de 2011

I Jornada de Neteja de Cavitats


Lloc: La Tomba del Sitjar (-54 m) al terme de Camprodon (Ripollès)
Organitza: El Departament d’Ecologia i Protecció del Medi Subterrani de
La Federació Catalana d’Espeleologia
Data: 23 d’octubre de 2011
Hora: A les 9,30 hores
Telefon de contacte: 610610749 (Enric)

La Tomba del Sitjar es una cavitat emblematica del Ripollès, no es gaire visitada degut a les deixalles que resten a dins des de fa anys, posant en perill els aqüifers.


Jornada adreçada a tots els clubs catalans federats per a promocionar la conservació de les cavitats, es una activitat que pretèn concienciar sobre la problemática dels abocaments, en aquest cas ramaders, al medi subterrani.

Per aquesta neteja contem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Camprodon i el Grup de Suport de Muntanya dels Agents Rurals.

La activitat estara limitada a 10 espeleolegs, ja que es tracta de un avenc i no es pot massificar, per la qualcosa preguem que sigui 1 o 2 persones per club interesat. La inscripció la podeu fer trucant al telefon indicat.

La ubicació de la cavitat es el Coll del Sitjar, al costat de la pista que del Camping de la Vall de Camprodon porta a El Sitjar.

S'adjunta iconografia de l’itinerari, la pista es apte per tota clase de vehicles.

Imprescindible l’equip d’exploració complet, guants i si pot ser alguna saca vella per evacuar les deixalles.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.