dijous, 1 de setembre del 2011

Espeleo Humor ? (1)


4 comentaris:

  1. No estaria de més saber els origens de les fotos: lloc i autor.

    No sé que dir-ne però són originals
    Lluís

    ResponElimina
  2. la foto nº2 es a Sant Ou, autora Nuria de Vilanova. em sembla recordar que els propietaris de les imatges son tan com el que fa la foto al igual que els que apareixen, no se sí té permís per publicarlas :)

    ResponElimina
  3. Aixor si que ne estic d acord Qui volgues sortir com a minim una explicacio (¿ No te molesta si trec la teva foto?) per exemple Fa dos articles enrere varen treura una foto el cual surto i a sobre hi fiquem el meu nom ¿ Com me lo tinc que pendre yo? ¿ me enfado ? ¿ no me enfado? Potser que en monti un bloc y tregui a TOT QUISQUI A DIESTRO O A SINIESTRO
    Captain Garfio

    ResponElimina
  4. La anterior foto núm. 2 me la va subministrar en Joan Miralles per publicar-la. Però admetent que ell no sigui l'autor i tractant-se d'un senzill divertiment, la retiro ja que res mes lluny d'aquest bloc que ferir la sensibilitat de ningú. Qualsevol que consideri censurable algún contingut només cal que ho digui i l'atendrem amb rapidessa.

    Aquest bloc preten ser un servei d'informació pels espeleòlegs.

    Disculpeu si en algún moment no l'encertem.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.