divendres, 11 de març del 2011

Premi Ramon Llull 2011 a la Federació Balear d’Espeleologia


Molt ens plau que la Federació Balear d’Espeleologia hagi rebut el Premi Ramon Llull 2011. Aquests premis són uns guardons que atorga el Govern de les Illes Balears anualment (des de 1997) a persones o entitats de les Illes Balears que hagin excel•lit en algun camp.


El text de la concessió diu el següent:
Per la seva tasca de recerca, coneixement i suport a la conservació del ric patrimoni subterrani de les Illes Balears i del carst, un dels més rics del món. Perquè des de la seva vessant esportiva han creat les condicions per a desenvolupar una espeleologia d’exploració i topografia desinteressada. És el reconeixement dels nombrosos integrants de la federació que des d’una formació autodidacta i sense benefici econòmic han efectuat aportacions valuoses al coneixement científic de la nostra natura, copsant en evidència un mon capritxos i de gran bellesa amagada, desconegut per les dificultats d’accés però no per això condemnat a l’oblit.
(Font: Premsa Govern de les Illes Balears)

Felicitem de tot cor a la FBE i als seus components per aquest reconeixement tan merescut que els honora alhora que valoritza la tasca del tots els espeleòlegs i constitueix per a nosaltres un guiatge i un exemple de feina ben feta.

Enhorabona amics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.