dissabte, 19 de febrer del 2011

Aqua Cosmos, el llibre


L’associació AquaCosmos dedicada al coneixement i protecció de la natura ens presenta un interessant llibre il•lustrat sobre l’Aveyron subaquàtic.

Passegeu-vos sota de la superfície de les aigües d’aquest territori (rius, llacs, aigües subterrànies o sota el gel). Exploreu ambients sorprenents i imatges increïbles. Gaudiu de la bellesa i la fragilitat d'aquestes zones desconegudes.


Aquest és el punt de vista que aquests bussejadors d'aigua dolça i amants de la natura, que des de fa més de vint anys exploren els llacs i rius d’aquesta regió francesa, i ara volen compartir amb nosaltres la seva passió i els seus coneixements dels ecosistemes subaquàtics.

Com preservar el nostre llac?
Com frenar el deteriorament inexorable del medi ambient submarí sense cedir al fatalisme i sense esperar un hipotètic miracle ecològic?

Son aquestes, algunes de les preguntes que intenta respondre AquaCosmos.

L’editor ens ofereix en un agradable format una completa versió digital per tal que pugueu valorar la seva qualitat.



Aqua Cosmos, A la découverte de l’Aveyron subaquatique
Fotografies de Denis Poracchia, Michel Galliou, i Richard Lutran, textes de Laurent Roustan, Jean-Marie Barral, Gérard Bousquet, i Stéphane Casagranda, préfaci de Claude Nuridsany.
Edicions Au Fil du Temps.
Format : 22 x 28 cm.
176 pàgines.
100 fotos.
N° ISBN : 978-2-918298-05-2
Preu 29.50 euros.
Disponible en Amazon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.