dimarts, 14 de desembre del 2010

Foto i Vídeo amb LED’s


Cada cop és mes habitual que els amants de la fotògrafia i vídeo subterranis utilitzin els Light Emitting Diode (díode emissor de llum) com a font lumínica exclusiva en les seves creacions.

L’augment de la potència d’aquests frontals i la seva durada permeten un treball més còmode, tot i que amb resultats desiguals. Com es natural, potser ens cal encara un temps d’aprenentatge per arribar a dominar les noves opcions i treure’ls tot el seu rendiment.

Avui us presentem un parell de vídeos i una selecció de fotos extretes dels àlbums que Ursuspeleos té a Picasa














1 comentari:

  1. Hola, crec que els leds ens han obert moltes possibilitats als que ens agrada filmar les nostres activitats.
    En la filmació de cavitats al meu entendre i amb l'experiència que he tingut, si no tens una bona il•luminació les imatges apareixen amb molta degradació, si això ho ajuntes a que les càmeres digitals que ens atrevim a entrar habitualment són petites i tenen poca captació de llum el resultat fins ara era nefast.
    Les opcions dels leds són infinites per a la filmació de cavitats, nosaltres aquests últims mesos hem adquirit llanternes com a complement dels duo de Petzl que donen la potència puntual necessària a cops i que s’agraeix per a la filmació, en concret son les Tk 11 de Fenix linternas i d’altres de similars, i com de moment quedem lluny de poder adquirir un Scurion la combinació resulta més que satisfactòria.

    Aquestos dos vídeos els he filmat amb una Sanyo Xacti VH1 i amb el duo i la Tk 11, i pel moment puc dir que el resultat m’ha satisfet

    MC 100 o Avenc de la Crisi:
    http://www.vimeo.com/16224109

    Cova del UF2:
    http://www.vimeo.com/17337021

    salutacions, i espero que el tema de la filmació de cavitats sigui origen de nous i educatius articles

    Saba

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.