dimecres, 24 de novembre del 2010

Exposició Víctor Ferrer a Madrid


Hola, us informo d'una Exposició amb presentació de tres llibres i de dos audiovisuals d'espeleologia a Madrid.

L'exposició fotogràfica dissenyada per a Sonimagfoto a Barcelona conté fotos de Gibraltar, Espanya, França i Itàlia a recorregut tot el Mediterrani Espanyol i ha estat vista per més de 180.000 persones. Gràcies a la Federació Madrilenya d'Espeleologia i a la Comissió Biblioteca de la Federació, podrà veures a la biblioteca de l'edifici El Barco, en Avenida Sala de los Infantes, 1 (Metro Begoña).

El dijous dia 25 a les 19,30 Víctor Ferrer presentarà el llibre i audiovisual en HD que combina les activitats del grup al llarg de 10 anys en cavitats com a Avenc GESM, Avenc de la Figuera, La Leicasse, Avén Orgnac, Cabrespine, Su Palu, Su Bentu etc. Les millors fotos formen part d'aquest audiovisual.

Tot seguit es presentarà per primera vegada el nou llibre de la Sima de la Higuera i de la Cova de les Dones (València).

L'audiovisual d'aquesta cova de Pliego-Múrcia, mostra unes imatges d'estranya bellesa que té alguna similitud amb la Lechugilla.

El transport i el muntatge ha estat complicat i no hagués estat possible sense l'ajuda de Javier Lepera, Félix Martínez i altres companys de la Federació Madrilenya.

A tots els col•laboradors el meu més sincer agraïment.

Ara només falta vostra presència, ens veiem el dijous…


Víctor Ferrer Rico
Flaix Black Corb Fotografia i Exploració Subterrània

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.