divendres, 12 de novembre del 2010

Avenços en la investigació del medi càrstic


Aquest llibre publicat amb el títol Advances in rechearch in karst media per Springer conté les comunicacions presentades al 4t Simposi Internacional sobre Karst (SIKA) celebrat el 2010 a Málaga.



Un total de vuitanta documents en llengua anglesa que resumeixen el avenços recents sobre la investigació del carst. El volum està organitzat en quatre parts. La secció primera sobre la Hidrogeologia càrstica inclou 51 documents. La segona presenta deu articles sobre la Geomorfologia del carst. La tercera part dedicada a l’Enginyeria geològica en el carst amb vuit articles. L'última secció correspon a la Investigació en Cavitats, i inclou onze papers.




Aquest volum de 519 pàgines és una mostra actual dels avenços relacionats amb l'estudi i la investigació de les formacions càrstiques, mostrant diverses formes de com estudiar aquests fenòmens per comprendre l'heterogeneïtat i la complexitat del carst.

El seu preu d’uns 152 euros, dificulta extraordinàriament la seva accessibilitat per a la majoria d’espeleòlegs, tot i que també existeix la possibilitat de descarregar-se els articles separadament, axó si, a un preu proporcional.

Podeu visualitzar una bona quantitat de pàgines (articles incomplerts) tan a la web del seu editor, com en google llibres, en els següent enllaços.

Springer

Google books

Aquí us presento l’índex complert i dos articles que corresponen a autors amics, tot esperant que no és consideri que estem vulnerant els seus drets, sinó molt al contrari, com una mostra desinteressada de promoció i difusió d’aquesta interessant publicació.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.