dijous, 8 de juliol del 2010

Presentació Vernera 2009

 En la trobada d’espelòlegs d’enguany vam presentar una petita colecció d’imatges amb animació per tal de donar suport als resultats obtinguts en 2009.

Aquest és el resultat de la seva transformació en vídeo del Youtube.



Amb aquesta producció volem anunciar la campanya d’enguany que ja ha tingut diversos episodis de prospecció en abril i juny, constatant alt nivell de neu en les plataformes superiors.

També s’ha recuperat material del pou del xupa-xups i galeria de contacte de l’Espelunga de Mediodia, alhora que s’aprofitava per mostrar a un company de les “noves” generacions els punts on encara resta feina a fer.


Els propers 17 i 18 de juliol esperem la visita dels companys del Espeleo Socorro Aragonés, per tal que puguin avaluar l’accés del Pozo Alto de la Chorrota com un dels seus terrenys de simulacre i posta a punt técnic, amb activitats previstes per setembre / octubre.

La campanya d’estiu és desenvoluparà del 1 al 15 d’agost i sereu benvinguts tant els que volgueu compartir les exploracions, com els que tot fent “turisme” us apropeu comodament fins el refugi de Lizara, a la vall d'Aragüés del Puerto (Osca) on tradicionalment instal•lem la nostra base operativa.


Si ens aviseu amb temps, procurarem oferir-vos un tour guiat pels molt singulars aspectes geomorfológics i càrstics del massis.

1 comentari:

  1. A la part superior dreta de la primera foto d'aquest article, hi ha algú que us vigila.
    Aneu amb molt de compte amb ...

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.