dimecres, 20 de maig del 2009

Martells percussors

Darrerament amb el impuls de les noves bateries de ion-liti han aparegut nous martells percussors lleugers que ofereixen qualitat de potencia amb un pes reduït.

Els admirats companys de l’Espeleo Club de Tortosa, experts en desobstruccions, ja fa temps que ens explicaren les bones prestacions del DeWalt Li-Ion 36 V que havien adquirit. Ara sembla que també incorporen al seu equipament la darrera màquina de Bosch l’Uneo.

Barranquistes i escaladors fan un ús intensiu d’aquests nous aparells i juntament amb la generalització dels cargols multi-monti estan millorant ... i revolucionant la tècnica de les instal·lacions. Adéu als spits.


Seguidament trobareu enllaços a les fitxes d’algunes d’aquestes màquines.

DeWalt

Uneo

Makita


Vídeo del Makita



"Y bueno, eso que ves es una roca, y ya ves el tiempo que tardas en meter 10cm de una broca del 10 dentro de ella. Tienes con una sola bateria, y dado lo eficiente que es, pues no se para cuantos agujeros. En granito durará menos, pero en arenisca puedes hacer mas de 30 o 40 agujeros seguro con cada carga de baterias"


Uneo i parabolt de 10



Bricolatge d'un Uneo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.