divendres, 3 d’abril del 2009

La Tuta del Bosc - Fou de Bor

Els treballs dels companys del Espeleo Club Sabadell a la Tuta del Bosc / Fou de Bor foren distingits amb un accèssit al Premi Font i Sagué de la Federació Catalana d’Espeleologia pels millors treballs als Països Catalans del 2008.


D’aquesta activitat ja varem fer-nos ressò en un post anterior.

Ara ens plau presentar-vos l’excel•lent treball topogràfic realitzat en el que probablement constituirà una travessa molt freqüentada en la cal respectar el valuós concrecionament existent.


 
Acompanyem diverses fotografies extretes de la pàgina web de l’ECS.
 

Felicitats per la tasca realitzada!

1 comentari:

  1. He llegit al Blog de l'Espeleoclub de Sabadell l'entrada sobre el Premi Font i Sagué:
    http://espeleoclubsabadell.blogspot.com/2009/04/premi-norbert-font-i-sague.html

    Diuen que han obtingut el "Premi Font i Sagué", textualment : "Hem obtingut el premi Norbert Font i Sagué que otorga la federació catalana d'epeleologia, en reconeixement de la feina feta."

    Quan en realitat el que han obtingut es un "accèssit", he iintentat deixar un comentari a la seva pàgina o enviar-los un correu electronic pero no he vist la manera de fer-ho.

    Crec que la diferencia entre el "Premi" (otorgat al GEB pels treballs a l'Avenc de la Ferla) i un accèssit es prou important i tal i com han redactat la notícia al blog de l'Espeleoclub de Sabadell penso que dona lloc a confusions. Si algú sap la manera de contactar amb l'autor del blog, penso que seria interessant fer-li veure la diferencia entre el Premi i l'Accèsit.

    Josep Guarro

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.