divendres, 8 d’agost del 2008

Sistema Peña de Mediodía -866 i 23.708m


Aragüés del Puerto, Huesca, el 6.08.08 en Josep Colomo (S.I.E), Eduard Ruiz (S.I.E.) i Eduardo Mir (C.E. Ocho) han aconseguit l'unió de l'Espelunga de la Chorrota amb l'Espelunga de Mediodía-Güello Fresco.


El conjunt constitueix el Sistema Peña de Mediodía amb un resultats topogràfics de 866 metres de desnivell i 23.708m de recorregut.

Una etapa més en el coneixement d'aquest interessant sistema, del que encara ens resta molt per explorar.

Potser ara és el moment de felicitar a tots els companys que al llarg dels anys han cregut que valia la pena l'esforç d'investigar aquest relleu, i alhora oferir a tothom que vulgui treballar-hi una porta oberta a la participació.

8 comentaris:

  1. Felicitats per la feina feta i sobretot a l'Edu per la seva perseverança.
    Kiku

    ResponElimina
  2. aquest any si!!!

    estem molt contents

    els ferros

    ResponElimina
  3. Enhorabona campions!! un 800 no es fa cada día.
    Una molt bona noticia. Rebeu les felicitacions dels companys del G.E.Badalona i del ECF Moltalban.
    PD:Ah! els meus amics manyos diuen (en broma) que aixo ha sigut perque ha anat un de Teruel.
    Endavant i a per més,

    Enric

    ResponElimina
  4. felicitats a tots els que mica amb mica han anat aportant el seu gra de sorra fins arribar al gran dia de la conexio enhorabona ara a celebrar-lo i el proper any a per mes

    ResponElimina
  5. Enhorabona i felicitacions !!! ...
    F. Miret

    ResponElimina
  6. Enhorabuena a todos los participantes y en especial a los amigos de la SIE por los años de perseverancia y trabajo.
    Los compañeros del CE8 de Mas de las Matas, nos sentimos orgullosos que uno de nuestros colegas, Eduardo Mir, haya participado en esta campaña de "la conexión".

    CE8-Joaquín

    ResponElimina
  7. Felicitats ! I encara lo que queda perque el sistema es impresionant. Força !!

    Victor, SEO

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.