dissabte, 27 d’octubre del 2007

Cova dels Meandres de Sal

Extret de "Sota la Sal de Cardona"


Vàrem participar en la primera jornada de l’encontre de la SEDECK a Cardona organitzada per l'Espeleo Club de Gràcia. (veure post del 16.10.07)

L’estrella, evidentment, fou la Cova dels Meandres de Sal, la seves excepcionals característiques i l’extraordinària història de la seva exploració. Fou una trobada molt agradable e instructiva especialment per les intervencions del Ferran Cardona, veritable pal de paller de la reunió.

De fet les seves ponències i presentacions foren l’essencial; les altres comunicacions tan sols varen constituir un complement al didàctisme i qualitat del seu treball.

Extret de "Sota la Sal de Cardona"


Prop de 70 participants asseguraren els interessants intercanvis que constitueixen un dels més preuats fruits d’aquestes jornades.

En Ferran Cardona, amb megàfon, explicant el Salí


L’organització com sempre molt cuidada, bona documentació inclòs el molt recomanable llibre d’en Ferra Cardona i Josep Vives, Sota la Sal de Cardona, (al que afegiren el text traduït al castellà en un CD).


El Parador de Cardona, amb les seves instal•lacions, els serveis de restauració i l’excepcional paratge del Salí, ens deixaren un bon sabor de boca.

Malauradament no vàrem poder assistir al final de la vetllada amb l’assemblea de la SEDECK, ni a les visites comentades de la segona jornada, però per nosaltres ha estat suficient per testimoniar-los el nostre agraïment, tant a l’Espeleo Club de Gràcia, a la SEDEK, i especialment al Ferran Cardona i a José María Calaforra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.