dilluns, 30 de juliol del 2012

Cueto - Coventosa

Aquesta es una de les fantàstiques travesses de l'extraordinari carst càntabre. En el post d’avui voldríem destacar la meritòria tasca de l’ESOCAM tant en el rescats com en les tasques de neteja, de les que inserim un vídeo i una fitxa de les instal·lacions.




Il·lustrem aquest article amb imatges del Grup Abismo i del Grup d’Espeleòlegs Granadins.

A la xarxa podeu trobar moltes imatges, especialment del sector de Coventosa. Tot i que no permeten la inserció en altres pàgines web, us recomano especialment les del bloc d’en Rat Penat, sempre de gran qualitat.

Igualment es força interesant aquest grup de Flickr amb fotos de SergioLaburu i Roberto F.García

Articles anteriors sobre aquesta cavitat a l'Espeleobloc:






1 comentari:

  1. Llàstima que la gran tasca de millorar l'equipament d'algunes cavitats, formació d'espeleosocorristes i uns magnifics simulacres de rescat en cavitat, no tindrà continuitat, gràcies al canvi de color del govern de Cantabria, es veu que tenir gent preparada per actuar, que coneixen les cavitats i les tècniques de rescat i que la seva contrapestació económica només es en cas de que siguin activats, surt massa car a l'administració.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.