diumenge, 13 de maig del 2012

Protecció dels aqüífers càrstics

Les aigües del carst son un be natural de importància capital, i cada cop més la sensibilització per a la seva protecció ocupa un lloc rellevant en les preocupacions dels estudiosos de les aigües subterrànies; proliferen les publicacions, els simposis i tot tipus de trobades de les que puntualment anirem donant noticies i alhora posant a la vostra disposició articles i documents de interès.
El EspeleoForum d’aquest 2012, organitzat pels companys suissos a l’octubre amb el suport de la Federació Espeleològica Europea, també reuneix a la Comissió per a la Protecció de les Cavitats, el que constitueix una ocasió excel·lent per tal que els espeleòlegs continuem posicionant-nos amb totes les nostres energies com a defensors d’aquest ric patrimoni natural.


 Inserim en format scribd un interessant estudi pan-europeu sobre la vulnerabilitat de l’aqüífer càrstic de la Sierra de Libar un dels terrenys d’acció dels espeleòlegs andalusos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.