dijous, 9 de juny del 2011

El Forat Flores


En Julià en una anterior campanya arqueològica connecta amb Antoni Corsà de “Cal Romano” de Tartareu que li va informar que coneixia un pou inexplorat? al que de joves hi llençaven pedres: tot dringant repicaven forat avall, també la va dir que a l’hivern hi sortia una bona columna de fum. Interessat per fer-hi una visita, quedaren que quan l’Antoni disposes d’un parell d’hores l’acompanyaria fins la boca.

L'Antoni Corsà

Arribà aquest dia i el dimarts 07.06.11 en Julià Gonzàlez, en Miquel Nebot i “Víctor” juntament amb l’Antoni Corsà ens aproparem a la cavitat.


Aviat esbrinarem que era una petita cavitat ja coneguda amb el nom de Forat Flores o Florés, explorada pel GEB i publicada per l'amic Paco Miret en el Cavernes 19-20.  Però ja que hi érem vam baixar a donar-hi una ullada.


Vam fer-hi unes fotos, cercarem sense èxit fauna cavernícola (de fet tot era molt sec), i trobarem una gran quantitat d’ossos que deuen correspondre a ovelles precipitades potser accidentalment. Tot i que aquests ossos es troben dispersos arreu, una bona quantitat és concentren rampa avall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.