dissabte, 21 de maig del 2011

Jana Bedek


Jana Bedek, biòloga i espeleòloga Croata, ha guanyat un dels premis més importants del món per a la conservació de la natura:, el premi Whitley, pel seu treball d’explorar, estudiar i augmentar la consciència pública de la rica vida de les cavernes que es desenvolupen sota de les muntanyes Dinàriques.


Bedek, que presideix la Societat Croata de Biospeleologia (CBSS), va rebre el premi de mans de SAR la Princesa Reial (la princesa Ana) a la Royal Geographical Society, de Londres, organitzada per la Whitley Fons per a la Naturalesa (WFN).

"En el cas de Jana, els jutges van quedar particularment impressionats pels seus valents esforços per millorar la nostra comprensió d'aquest món subterrani molt especial, però altament perillosos - un refugi per a una extraordinària varietat de criatures extraordinàries, algunes d'elles tan rares que no es troben en cap altra part del món . "


Un parell d’articles de la Croatian Biospeleological Society amb participació de Jana Bedek








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.