dilluns, 21 de març del 2011

Laos 2011



Hem rebut de Philippe Bence un avançament sobre el resultats de la darrera campanya al carst de Khammouane a Laos on han descobert i explorat 18 km més de galeries. Aquesta expedició ha estat patrocinada per la Federació Francesa d'Espeleologia, i han participat: Charles Ghommidh, François Brouquisse, Bernard Galibert, Florence Guillot, Bernard Monville, Pierre Sans, Richard Quintilla, Daniel Pioch, Yvan Boublik, Gilles Caune, Laurent Guizard, Jean Charbonnel, i Phil Bence.

Mentre esperem el detall de les seves troballes en plau presentar una selecció de les fotos realitzades, en les que destaquen, apart de la bellesa dels paisatges retrats, una composició, enquadrament, il•luminació, etc. que confirmen una gran qualitat fotogràfica



Si cerqueu al Google Earth trobareu més imatges de cavitats laosianes de les que he seleccionat per enrriquir aquest post les d’en Charles Ghommidh (també participant a la campanya Laos 2011) realitzades a les Tham Kouang Ha - Nam Non System cave, Nam Hin Boun - Kong Lor cave, Xe Bang Fai cave - Tham Khoun Xe, que il•lustren perfectament aquest fantastic mon subterrani de Kammouane.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.