dilluns, 7 de febrer del 2011

L'avenc del Llest


El dijous 03.02.2011 ens apleguem 9 per anar a l’Avenc del Llest, som: Dolors, Enric, Jordi, Josep, Julià G, Miquel, Ricard, Teresa i “Víctor” ( GEB, GIE, GEP, independent i SIE ).

Per primera vegada un dels companys "confirmats" s’ha quedat a terra per errada en el lloc de trobada... tot i que el vam esperar 1 hora, finalment decidí no incorporar-se... doble llàstima per a ell... i per la resta, ja que de fet era el nostre “guia”, el que recordava molt bé l’itinerari i confiant en la seva conducció no anàvem preparats per localitzar-lo; ni coordenades, ni mapa, ni descripció... una despreocupació excessiva que pagariem amb unes horetes de recerca.

Entendreu que vam invertir-hi tan de temps remirant camis i corriols, disgregant-nos i agrupant-nos de nou, que un cop localitzat l’avenc a primera hora de la tarda, ja anàvem tan curts de temps, que només visitarem, recollirem fauna i obtinguérem algunes fotos de la part clàssica, deixant per un altra ocasió la galeria penjada Sardy, descoberta fa anys pels amics del SIS de Terrassa.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.