dissabte, 6 de novembre del 2010

Cova de Ses Llagrimes


En Miquel Ángel Perelló, ens envia novament, enllaços a la seva obra fotografica, en aquesta ocasió de l’extraordinaria Cova de Ses Llagrimes (Alcudia, Mallorca).


"Fotografíes del passat 16 de Setembre.

La cova es troba en el terme municipal d'Alcúdia,es tracta d'una captura càrstico-marina d'accés subaquàtic que destaca per l'extraordinària bellesa i el bon estat de conservació de les concrecions calcàries que conté.

Per ser visitada es requereix d'embarcació i una vegada localitzada la cova en el penya-segat passar un petit sifó que es pot realitzar en apnea.

El reportatge que vam fer es limita a la sala principal no vam poder dedicar-li més temps pel mal estat que es va posar la mar,a l'interior de la cova ho notes pels bruscs canvis de pressió i el retrunyeixi pel xoc de les ones i vam haver de sortir preocupats per l'embarcació i assegurar la nostra tornada."


Aprofitem per incrustar l’article sobre aquesta cavitat publicat a la revista Endins de la Federació Balear d’Espeleologia.


Aqui teniu un vídeo emés pel Canal 4



Entre els diversos enllaços a l’obra d’en Miquel Ángel Perelló seleccionem els següents a l’Espeleobloc:
http://espeleobloc.blogspot.com/2010/01/miquel-angel-perello.html
http://espeleobloc.blogspot.com/2010/06/tragus-maig-2010.html
http://espeleobloc.blogspot.com/2010/04/expedicio-tragus-2010.html
http://espeleobloc.blogspot.com/2010/09/linia-max-la-cova-del-pas-de.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.