dijous, 13 de maig del 2010

20è Premi Norbert Font i Sagué


Norbert Font i Sagué (Barcelona, 1874 - 1910), geòleg, espeleòleg, naturalista i escriptor, va ser l'introductor de l'espeleologia a Catalunya.

En la seva memòria, la Federació Catalana d'Espeleologia otorga cada any el premi "Norbert Font i Sagué" als millors treballs realitzats (i presentats) pels grups espeleològics catalans. És concedeixen en tres categories, respectivament pels treballs realitzats als Països Catalans, a la resta de l'Estat i de Divulgació.

El Jurat analitzant el treballs presentats decidí deixar vacant el premi de Divulgació i atorgar el Premi per activitats al Països Catalans a GE de Badalona pel seu treball al Pedraforca i el Premi pels treballs a la resta de l’Estat a l’Espeleo Club de Sabadell pel seu treball a la Torca de Carrasua. El lliurament de premis és realitzà en el decurs de la 16 Trobada d’Espeleòlegs Catalans celebrada sota l’organització del SIS del C.E. Terrassa.

Exploració de noves galeríes a l'Avenc dels Escaladors (Grallera del Carabasser) i descoberta d'una nova cavitat. Grup d'Espeleología de Badalona.
S'assoleix un desnivell de -166 m.




Torca de Carrasua – Peñarrubia / Cantabria. Per Espeleo Club de Sabadell.
S'assoleix un recorregut de 3.708m. i un desnivell de -573m.

Enhorabona!

1 comentari:

  1. Moltes felicitats als guanyadors!
    La veritat es que se lo han currant molt, tant els del Badalona com els de Sabadell.
    Esperem que es continui en aquest reguitzell de descobertes i aixo animi als grups catalans a fer més recerca i treball d'exploració.

    Roc

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.