dilluns, 12 d’abril de 2010

La formació en fotografia espeleològica

La fotografia de cavitats està experimentant en els darrers temps una interessant evolució i aquestes pàgines en son un bon testimoni, on hem mostrat i continuarem presentant-vos obres capdavanteres. Certament els nous estris permeten un salt quantitatiu, i faciliten la presa d’imatges, però el salt qualitatiu es deu en major part a un creixent domini de la tècnica i la composició.

Per això avui ens plau adjuntar uns interessants documents formatius de l’Escola Francesa d’Espeleologia.

En primer lloc la recent “La foto subterrània accessible a tots”(segona edició desembre 2009) d’una obra bàsica d’en Lionel Thierry a qui li agraïm la seva amable autorització per reproduir-lo integrament.Complementàriament als manuals en constant evolució, cal fer tallers, practicar, compartir experiències, etc. i d’aquesta vessant incloem la memòria del darrer “stage-encontre” de la FFS del 2009 a Florac.Finalment dos documents extrets de Spelunca la revista oficial de la Federació Francesa d’Espeleologia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.