dissabte, 19 de desembre del 2009

Presentació de l'organització internacional Darwin

Volem donar ressò del proper l'acte de presentació de Darwin, que sota la direcció de la nostra estimada Montserrat Ubach es dediquen a l'acollida de primats que els han arribat amb diferents problemes i, en general, en condicions molt dolentes. No es tracta d'un centre de reproducció, més aviat es tracta d'una mena de "llar d'avis", en que podran passar la resta dels seus dies en les millors condicions possibles.

L’acte, sota el títol L’home ve del mico?, tindrà lloc el proper dia 21 de desembre a dos quarts de vuit del vespre al Centre Excursionista de Catalunya.
La Montserrat Ubach, m'explicava la relació entre la temàtica de Darwin i la biologia/espeleologia i diu que per ella... espeleologia, natura, fauna i primatologia van molt lligats. Aquests 4 ingredients són decisius a l'hora d'escollir un país per visitar i que els companys espeleòlegs ja saben que després d'explorar tal cova o tal avenc, els hi tocarà visitar un parc natural, un zoo o un centre de primats. Aquestes paraules s'han copiat del post del 26 de desembre 2008.

Tot i que ja fa més de vint anys que treballen, pot ser que Darwin no hagi estat gaire conegut. Aquesta és una ocasió de posar-nos al dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.