diumenge, 15 de març del 2015

Sàpiens, de Yuval Noah Harari

Cova de Denisova
Les recents troballes paleontològiques ens interpel·len sobre els origens de la humanitat. Son noves línies evolutives inferides dels jaciments excavats en cavitats (Atapuerca, Denisova, etc) o d'altes dipòsits que reconstrueixen i amplien periòdicament el marc establert, que no cal dir-ho també transformen el anterior mapa es un de nou més dinàmic del que havíem previst..



Aquestes troballes i les que aniran apareixent, ens inviten a fer-hi una reflexió global, sobre els nostres origens. Per avançar en aquesta línia, volem recomanar-vos una lectura interessant i alhora polèmica que s'ha convertit en una obra d'èxit sobre la divulgació científica, Sapiens, una breu història de la humanitat, de Yuval Noak Harari


Podeu llegir-la en l'excel·lent traducció al català recentment editada per edicions 62.
Tot seguit trobareu unes recensions critiques publicades a la premsa, la fitxa de l'autor extreta de la wikipedia, i finalment una part del primer capítol escanejada per tal que tingueu una versió directa de l'obra, Bona lectura.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.