dissabte, 7 de març del 2015

Avenc de Basses Roges, Av.Sot d'Óssos i Av.de les Alzines

Avenc de les Alzines
L'objectiu del grup del Espeleodijous del dia 26 de febrer de 2015 era  l'Avenc de Basses Roges.

Ens vam trobar Dolors Boter, Manuel Cano, Pere Cantons, Pere Castells, Úrsula Garrido, Josè Hidalgo, Jaume Juliá,  Xavier Martinez, Josep Pastor i en Martí com a espectadors,Jordi Perera. Toni Robert i Antoni Torra.

Avenc de les Basses Roges (Basses Roses segons l'ICC)
Situació:
Des de Begues Park agafem la pista asfaltada que puja al pla de les basses Roses, on hi ha la sub-estació elèctrica, hi passem pel costat en direcció al pla d'Ardenya i uns 100mts abans de trobar-nos amb la pista tallada deixem els vehicles.
Si ho fem bé estem situats a uns 150 metres de l'avenc, no cal fixar-se gaire amb les fites ja que si les seguim totes entrarem en un bucle sense fi.

Avenc del Sot d'Óssos
Mentre el gruix de la gent es prepara i veient l'"overbooking", en Pere Castells i en Jordi decidim anar a situar l' avenc del Sot d'Óssos que segons l'Espeleoindex te les coordenades aproximades.

Després de mitja hora de recerca i quan ja tornàvem deixant-ho córrer el vam trobar a 90 metres de les coordenades "aproximades"

Boca de l'avenc del Sot d'Óssos

Un cop ens retrobem amb els companys ens informen que no hi ha hagut manera de passar per la primera estretor i es decideix de canviar l'objectiu. Guanya l'opció de visitar l'Avenc de les Alzines, i queda pendent el davallar i fer alguna foto del Sot d'Óssos.

Avenc de les Alzines


Notes anteriors a l'Espeleobloc sobre el conjunt de les Alzines:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.