dijous, 16 d’octubre de 2014

Geologia Estructural i Carst. Mesures al camp.


Celebrem l'anunci d'aquest curs tan interessant, tot i que la distància fa improbable que nosaltres puguem assistir-hi, però és una esplèndida idea que deuria d'inspirar-nos a desenvolupar unes sessions teòriques / practiques similars a casa nostra. Enhorabona pels companys Llombards.


Reforçant l’interès del coneixement estructural del carst, insereix-ho la primera part d’un dels documents del Projecte PowerPoint 2008 de la Società Speleologica Italiana, Recursos Didácticos Espeleología y Karst en el que vam poder col·laborar traduint-lo al castellà per ajudar a la seva difusió.Segueix la part morfològica dels sistemes càrstics, que per considerar-la prou diferenciada l'excloem d'aquest apunt.


1 comentari:

  1. Os agradeceria que colgueis la segunda parte de esta presentación de morfologia de los sistemas karsticos. Este blog es realmente una excelente y muy extensa guia espeleologica. Felicidades

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.