diumenge, 7 d’octubre del 2012

Projecte documental Freàtic. Illes Balears.

En el molt interessant bloc d’en Miguel Angel Perelló i Miguel Vives, Explorextrem, s’ha publicat un magnífic avanç d’un vídeo, d’una qualitat de guió, filmació i muntatge realment extraordinaris, que ens plau inserir en aquest post pel coneixement dels nostres lectors. 
Felicitem molt cordialment als seus autors i esperem ansiosament que puguin finalitzar aviat aquest documental, i que tothom puguem gaudir-ne, d’una realització que mostra amb gran sensibilitat la bellesa del mon subterrani balear i de la rigorosa feina d’aquests amics de les illes.
“Extracte de Freàtic,projecte-documental basat en les exploracions i estudi de les cavitats de les Illes Balears.
Esperem que algun dia aquest documental pugui filanizarse i poder donar a conèixer els nombrosos treballs espeleològics que s'estan realitzant.
En el sector subaquàtic de Gregal, dins la complexa xarxa de galeries de la Cova des Pas de Vallgornera, destaquem la que es coneix com Miquel Àngel Barceló, galeria "molt canyera" entre altres, per la duresa que representa transportar reiteradament l'equipament per diversos sifons i recórrer més d'un quilòmetre i mig per arribar al nostre destí.”

 

http://explorextrem.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.